Кадър бТВВ предаването Реактивно по Дарик радио д-р Николай Михайлов коментира причините

...
Кадър бТВВ предаването Реактивно по Дарик радио д-р Николай Михайлов коментира причините
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Толерантността ни към изтеклите записи и снимки е свръхскандал

Кадър бТВ

В предаването  " Реактивно " по Дарик радио д-р Николай Михайлов разяснява аргументите за спадането на тревогата измежду българите, макар повишения брой на инфектираните от ковид в страната, както и метода, по който властта употребява обстановката към вируса, с цел да взема решение рецесиите на политическия терен.

Не приказвам като човек, който желае непременно да дискредитира настоящата власт. Никой не може да направи повече за нейното дискредитиране от това, което тя прави за себе си.

При състояние че всеки ден нахлуват на порции тези фотоси, записи и SMS-и, основният прокурор, който е оповестил завършек на олигархията и е заречен да раздава без селекция правораздаване като Божи делегат, си прави оглушки за Борисов. И нападна президентски служител и братята Бобокови с една обосновка, която стои смешно по малкия екран. Това не е индиректен мотив, това е далечно съмнение от вида на основателните догатки на господин Цветан Цветанов, за които България заплаща не знам по какъв брой случая в Страсбург.

Действията на прокуратурата - не правораздаване, а сопа

Това какво правораздаване е? Това е сопа, връчена на публична институция, с цел да подкрепя спешния пиар на министър-председателя. Че работят дружно е ясно от доста надалеч - от птичи взор е ясно. Това корумпира ужасно и по абсурд това има отношение и към дисциплината по отношение на коронавирусната зараза.

Освен това тази баталия сред власт и съпротива с дежурни представители, които в никакъв случай не са били на толкоз ниско равнище и толкоз отблъскващо посредствени хора, така наречен остриета - тези техни сражения в името на политическата истина и обществената истина, ами това може да те отчая изцяло! Това е нездравословно за здравето представление. Това в допълнение стимулира хората да не съблюдават разпоредбите.

Имах някаква плаха вяра, че основният прокурор като пряк и не доста пречистен човек, може да изненада с внезапни дейности и с темперамент, който няма да бъде по този начин елементарно укротяван и порядъчен. Това, което виждам - от първата офанзива против президента и записите, до последните събития, свързани с неутрализацията на активността на Божков, ме кара да бъда уверен, че става дума не за самостоятелна прокуратура, не дори за подвластна прокуратура, а за прокуратура, която е просто на власт, по този начин както са на власт Борисов и парламентаристите му.

Властта за българите - нещо непоправимо, което би трябвало да бъде търпяно

Иван Гешев би трябвало да каже въпреки всичко дали тези записи са достоверни. Нали даде обещание да няма недосегаеми, а в този момент няма той съображение да търси сметка на един министър-председател, който отваря чекмедже с пачки, беседва по един неквалифицируем метод по телефона за европейските политически водачи и за вътрешните каузи. Те съдържат освен стилистичното проваляне на една власт, само че съдържат съображение за едно в допълнение следствие, за запитване що за власт е тази и какво тя прави.

Какво да му върша на Борисов аз профил, в случай че българската нация не е схванала, че на най-високо място е нахлул един човек, по причина на общата ни национална деградация след 1989 година.

Това, че ние имаме приемливост към това, което виждаме и чуваме, в това число със СРС-та, е не скандал, то е свръхскандал - то е някаква безсмислица, която би би трябвало, в случай че страната ни е цивилизована, да приключи със зрелищно изхвърляне. Само че няма да стане това - тъй като от една страна популацията е едва сензитивно на тези прояви, въпреки това е тежко изтощено. И от трета страна - през вековете на своето съществувание нацията ни е формирала един мироглед на властта като непоправима, за нещо, което би трябвало да бъде търпяно, тъй като не може да бъде променяно.

Бойко Борисов е настанен по либерален път горе и се възпроизвежда. На всичкото от горната страна признат доста добре от европейските водачи, които се усещат към него отлично, тъй като не го почитат по никакъв начин. С него те си почиват, свободни са от уговорката на протоколното държание, назовават го просто Бойко и той им приказва на някакъв език, който още не е дипломиран в номенклатурата на езиците. Те го виждат, знаят го изцяло и са вдигнали ръце за свое наслаждение, не го бръснат за нищо, а той квалифицира това отношение към себе си, както стана ясно от този запис, като надзор над тях. Той ги е победил...

Това е ужасяващ позор, да съществуваш в такава страна с такова нещо, само че не може да се поправи и няма да се поправи за огромно човешко страдание.

Мерките следват настроенията на хората - има привършване на тревогата

В началото заради дребното познание чувството на хората беше като за съвсем апокалиптично злополучие. Наблюдаваме нещо като привършване на паниката, започнахме да привикваме с това, появи се и едно разногласие на специалистите, които се сблъскаха в позициите си.

Публиката се раздвои, не знае какво да мисли и по тази причина мисли каквото й е комфортно. Понеже хората са изтощени и се юрнаха да наваксват слънце, въздух и море и дори нощни заведения и нощни питейни заведения, което за мен е прекомерно. Безпокоя се, че по този начин както вървят нещата, ще се наложи ограничение на тази ранно либерализирана процедура.

Не споделям триумфалистичното, бодро и безгрижно отношение, че няма нищо ужасно или няма такъм вирус. Мнозина ще преоценят ролята на НОЩ, като отчетат, че ограниченията са били изцяло основателни.

Премиерът следеше настроенията на хората, с цел да върви след тях. Ако има безпорядък на инструкциите от най-високо - това е заради особена " демократична непоследователност " да се следва настроението на хората и да не се поеме отговорността за непопулярни решения, когато те са рационални. Затова ние можем да забележим извънредно безпринципно и изцяло безредно държание съгласно това дали рейтингът се качва или пада.

В пистата на дисциплината може да ни постави плашещ растеж на броя на инфектираните и на съдбовните случаи, само че по-добре е да се съблюдава обикновеното и да се поддържа взаимен дух на взаимна отбрана.

В тази зараза се прояви едно дискретно напрежение сред възрастни и млади. Старите и болните са по този начин да се каже пасажери - да стоварваме голям народен запас за тяхното запазване не е рационално - тази позиция е много цинична, въпреки да не беше обществено декларирана. Това е укорим подробност в държанието на по-младата част от обществото, която прекара леко или постоянно без признаци този вирус.

Цялото изявление чуйте тук.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР